Covi19

Publisert 24.03.2021


Vi har etter vurdering av egne anlegg og samtaler med andre campingplasser i Valldal kome fram til begrensa tilgang til felles sanitær for best mulig å følge nasjonale smittevern og forebyggende tiltak.
Det muterte viruset er farligere og meir smittsomt enn tidligere og vi kan ikkje stå inne for å leve som vanlig når situasjonen er alvorlig.
For oss medfører dette at vi har åpent familie- og handikaprommet på Brusehuset. Vi anbefaler å stille døra åpent etter bruk slik det er lett å sjå for andre om det er ledig. Hold 2 meter avstand i kø og gjer det til en regel å bruke munnbind. Der vil bli handsprit som tidligere.
På Informasjonsbygget vil wc også være åpne, men da kun til bruk av 1 person eller en kohort ad gangen. Andre skal vente ute. Hold 2 meter avstand i kø her også.
Munnbind skal bruke dersom man ikkje kan overholde regel om 2 m avstand, ikke som en "grunn" for å unngå regler.
Når det gjeld Tømmerom er det naturlig vente ute. 2m avstand i kø.
Vaskerom vil bli åpent for å hente vann. I tillegg til kran utenfor Informasjonsbygget.

Følg ellers nasjonale regler og hold deg til egen kohort. Hold deg hjemme om du er syk og test deg ved mistanke.Nasjonale reglane finner du herMuri Hytteutleige AS er ei familiebedrift, starta opp i 1965 og ligg sentralt til i Valldal, midt mellom Trollstigen og Geiranger, to av dei største attraksjonane vi har i Møre og Romsdal.

Muri Hytteutleige AS er en familiecamping med nærme 200 faste plasser for campingvogner, 15 utleigehytter med forskjelig størrelse og utrusting, og drop-in for bobilar. Hyttene våre er vinterisolert og åpne for utleige hele året, mens campingsesongen for faste vogner og bobil, strekk seg fra 1 april (Påske), til midten av oktober (etter høstferien)

Sanitæranlegget er av nyere dato, rent, lyst og velstelt, med HC-toalett, familierom, wc- og dusjavdelinger for damer og herrer, tømmestasjon for kjemikalietoalett og vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel.


Hele campingområdet dekkes av WiFi.

Vi ligg sentrumsnært til, 600m fra dagligvare- og klesbutikker, gave- og interiør butikk, frisør, bensinstasjoner og Turistinformasjon. Like ved oss er det flere spisesteder, både pizzeria med bowling Kulå, og buffet med kvardagsmat, Lupinen Kafè /Muritunet.

Er du glad i å trene, kan vi friste med utendørs treningsanlegg (oppført i 2014), eller innendørs på Helsesenteret tvers over veien. Her er det også innendørs badebasseng som er åpent til fastsatte tider.
Ta et bad, kan man også gjøre i fjorden. 50 m fra hyttene ligg strandlinja med både rullestein, gressplen og sand. Eller man kan nyte sola i naustveggen.
I fjorden kan man også fiske, både fra båt og fra land.
Er man ivrig laksefisker, kan man prøve lykken i lakseelva Valldøla, man må da kjøpe fiskekort. Dette er ei fin elv, som er lakseførende fra fjorden og ca. 14km fremover til Gudbrandsjuvet.

I tillegg til fiske i elv og fjord, er Muri Hytteutleige eit godt utgangspunkt for både korte og lengre turer og utflukter i nærområdet. Vi har flere setrer det er verdt å besøke, for eksempel Herdalssetra, fjellgardar langs fjorden (Storfjordens Venner), lokale turpostar og attraksjonar som Trollstigplatået, Geiranger og Ålesund (1t).

Av andre aktiviteter for både familier, enslige og grupper er det vel verdt å nevne Valldal Klatrepark med utfordringer for store og små. Valldal Naturopplevingar kan friste med rafting i Valldøla, klatring, juving og utleige av havkajakker. Tafjord Friluftsbad, oppvarma utendørs basseng, Kraft- og Skredsentret i Tafjord - et spennende og fremtidsretta senter med fokus på læring og opplevelsar knytt til energi og skred.

Vinterstid /vintersesongen fins det muligheter for skisport i omegn. I Valldal har vi fine oppkøyrte løyper, fleire steder, i tillegg til alpinanlegg både på Overøye i Stordalen og Strandafjellet.